El Yapımı Etli Mantı Üreticisi

hazır mantı pişirme tarifi

Anasayfa » hazır mantı pişirme tarifi

Elmasoğlu El Yapımı Pelmeni Mantı Pişirme Tarifi.500 gr.elmasoğlu pelmeni mantıyı 8-10 dakika pişirin. pişirme süresini fazla uzatmayın el yapımı ve katkısız olduğu için dağılma yapabilir. mantı pişerken bir yandan sos hazırlayabilirsiniz.hafif sulu seven üzerine hiç sos dökmeden yiyenler hiçte azımsanmayacak kadar çok.

Şema bulunamadı.
elmasoğlu Pelmeni Mantı

yinede sos hazırlamak isterseniz bir kase yogurt bir yemek kaşığı tereyağ,bir çay kaşığı pul biber,bir çay kaşığı nane,bir çay kaşığı kekik ile gayet lezzetli bir sos hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın