hazır mantı pişirme tarifi

Anasayfa » hazır mantı pişirme tarifi
hazır mantı pişirme tarifi
5 (100%) 11 Oy

Elmasoğlu El Yapımı Pelmeni Mantı Pişirme Tarifi.500 gr.elmasoğlu pelmeni mantıyı 8-10 dakika pişirin. pişirme süresini fazla uzatmayın el yapımı ve katkısız olduğu için dağılma yapabilir. mantı pişerken bir yandan sos hazırlayabilirsiniz.hafif sulu seven üzerine hiç sos dökmeden yiyenler hiçte azımsanmayacak kadar çok.

hazır mantı pişirme tarifi
hazır mantı pişirme tarifi 1 El Yapımı Etli Mantı Üreticisi

Elmasoğlu El Yapımı Pelmeni Mantı Pişirme Tarifi.500 gr.elmasoğlu pelmeni mantıyı 8-10 dakika pişirin. pişirme süresini fazla uzatmayın el yapımı ve katkıs

Type: iştah açıcı mantı

Cuisine: Türkiye ,Rusya,türk,rus,arap

Keywords: pelmeni mantı,mantı nasıl pişirilir,rus mantısı tarifi,toptan mantı,mantı üreticileri,el yapımı mantı

Recipe Yield: 3

Calories: 500

Preparation Time: 08M

Cooking Time: 08M

Total Time: 16M

Rating: 10

Rating Minimum: 10

Rating Maximum: 10

Recipe Video: https://www.youtube.com/watch?v=CJT7QwCqDQw

Recipe Video Thumbnail: https://elmasoglumanti.com.tr/wp-content/uploads/2019/06/ELMASOĞLU-PELMENİ-MANTI.jpg

Recipe Video Name: mantı pişirme videosu

Video Upload Date: NaN/NaN/NaN

Recipe Video Description: el yapımı etli bohça mantı pişirme videosunu paylaşıyorum. puan vermeyi unutmayın.umarım beğenirsiniz.lütfen puan vermeyi unutmayın.

elmasoğlu Pelmeni Mantı

yinede sos hazırlamak isterseniz bir kase yogurt bir yemek kaşığı tereyağ,bir çay kaşığı pul biber,bir çay kaşığı nane,bir çay kaşığı kekik ile gayet lezzetli bir sos hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

beğenmeyi ve paylaşmayı unutmayın

GURME MANTI,GURME MANTI CAFE,ELMASOĞLU MANTI TESCİLLİ MARKALARIMIZ